Werk 1-op-1 met mij

ALL-IN 1-op-1 KRACHTroute Begeleiding

Alles wat je nodig hebt om in je kracht te gaan leven, inclusief intensieve begeleiding van mij

Wil je begeleiding bij je route tot het leven in jouw KRACHT? Ik kan je stap voor begeleiden in jouw transformatie. We bewandelen samen jouw pad, vanaf de bodem tot de hoge top.

Dalen moeten worden overwonnen om bergen te beklimmen, tijdens dit traject doe je het niet alleen, ik sta aan je zijde. Ik ben jouw sparringspartner, door dik en dun.

Ik motiveer je, geef je handvatten, inspiratie en de juiste feedback. Alles om jou te laten groeien, je boven jezelf uit te lagen stijgen, jouw ware potentieel te bereiken.

Ik begeleid je om je doelen in zicht te krijgen en je dromen te verwezenlijken, zodat een leven in overvloed voor jou mogelijk wordt.

Reviews

Wat het anderen heeft gebracht

Ik ervaar nu veel meer rust, omdat ik goed met mezelf in relatie sta. Laura luistert aandachtig naar je. Ze laat me tijdens de route meer bewust worden en inzichten krijgen in mezelf om gelukkiger, gezonder en bewuster te worden. Ik ben me nu bewust van mijn eigen kracht. Laura laat mij inzien dat ik kracht heb om te groeien en hoe ik aan een sterke relatie met mezelf kan werken. Ik ben nu veel positiever ingesteld en ik blijf trouw aan mezelf. Ik vertrouw nu volledig op mijn intuïtie.
Barbera
Ken je dat verhaal van dat meisje dat bang was? En samen met haar coach 12 verdiepingen met wensen heeft benoemt? Wens 1 was haar angst loslaten, en kijk eens! Wens 2 was creativiteit en ik heb precies gevonden waar ik die creativiteit in kwijt kan. Dit is GENIETEN! Ik ben zo blij met Laura als coach. Mijn missie is mij steeds duidelijker en volgende week start ik met een opleiding die mij gaat helpen mijn missie te bereiken.
Esther
Als je een gevoel of emotie ervaart, maakt Laura precies op ’t juiste moment contact met je door bijvoorbeeld een song met een inhoudelijke tekst of een herkenbaar verhaal naar je te appen. Een song met een herkenbare boodschap die bij je binnenkomt en je diep raakt of zo’n powersong, die je een boost geeft. Heel mooi en bijzonder zulke songs die op dat moment precies vertellen wat je voelt meemaakt of hebt ervaren. Alles bespreekbaar, niks is gek of raar. Ik kon me makkelijk kon openstellen bij haar. Iets wat me best wel moeite kost bij anderen.
Susanne
De routebegeleiding is heel waardevol. Ik voel dat ik nog steeds iedere dag groei, oude emoties verwerk en steeds meer bagage mag los laten. Steeds meer en meer mezelf mag zijn en bij mezelf mag komen te staan en weten wat ik echt belangrijk vind en wat ik echt wil voor mezelf in het leven. Zo mooi dit traject. Een mooi cadeau voor jezelf. Bij Laura mag alles er echt zijn zonder oordeel. Ze reikt je handvatten aan, waar je echt iets aan heb. En als ik me soms niet goed kan verwoorden, weet ze precies wat ik bedoel.
Anne
Ik ben pas net gestart met de routebegeleiding, maar het is bizar hoe anders ik me nu al voel! Laura heeft me wel al gewaarschuwd dat de route behalve hoge pieken ook diepe dalen kent. Het helpt om te weten dat ik het niet alleen hoef te doen. Laura staat naast me, weet wanneer ze wat moet zeggen en zorgt ervoor dat ik dit proces aandurf.
Liz
Ik ben altijd onzeker geweest. Ik laat over me heen lopen, val voor de verkeerde mannen en ik heb eigenlijk geen idee van wie ik ben of wat ik wil. Via via hoorde ik van Laura en op de een of andere manier wist ik dat de routebegeleiding was wat ik nodig had. Ik zit nu in maand 2 en ik heb geen dag spijt dat ik mezelf dit cadeau heb gegeven. Ik begrijp nu waar mijn onzekerheid vandaan komt en ik leer hier steeds beter mee omgaan. Ik wil iets voor anderen betekenen, wat precies weet ik nog niet, maar ik weet zeker dat ik via Laura mijn missie in het vizier krijg.
Yvonne

Wat je kunt verwachten

INTENSIEVE 1-OP-1 BEGELEIDING

17 coachsessies verspreid over 1 jaar, online of in mijn praktijk in Wateringen (nabij Den Haag).

EXTRA CONTACT

Gedurende het jaar een onbeperkt aantal extra contactmomenten, via mail, whatsapp of telefoon. Gewoon als jij er behoefte aan hebt.
Ik ben een jaar lang jouw sparringspartner.

PERSOONLIJKE ROUTEKAART

Wij stellen samen een routekaart op, waarin jij jouw doelen kan aangeven. Gedurende het jaar zullen we hier steeds op terugkomen en eventueel aanpassen.

2 READINGS

Voor inzichten in je blokkades, beproevingen, beschadigde stukken en je levensmissie. Inclusief uitgebreid verslag om na te lezen.

4 MASSAGES

Holistische massages, in te zetten om je hoofd op te ruimen, emoties los te maken en af te voeren, inclusief voetreflexmassage en chakravoetmassage.

4 ENERGETISCHE REINIGINGEN

Voor het opruimen van negatieve energie en gevoelens en energieën die niet van jou zijn.

8 ETHERISCHE OLIËN

Om in te zetten als hulpmiddel thuis, als prikkeltherapie of massageolie. De oliën zijn van Tisserand, een merk dat meer dan eens is bekroond tot de beste. Alle oliën van Tisserand zijn volledig vegan en alle bestandsdelen zijn traceerbaar.

4 BACH BLOESEM REMEDIES

Volledig op maat gemaakte Bach Bloesem Remedies inclusief afstemming en reading. Je ontvangt naast de remedies een uitgebreid verslag per remedie. Bach Bloesem Remedies helpen je exact met het gene waar jij behoefte aan hebt.

4 EDELSTENEN OP MAAT

Edelstenen in de vorm van grote trommelstenen of sieraden. De edelstenen worden op maat via afstemming gekozen en zijn ondersteunend in jouw transformatie. Inclusief uitgebreid verslag over de werking per steen.

EN OOK NOG

2 X ACUPRESSUUR

We sporen samen jouw blokkades op, je krijgt 2 keer gedurende de route acupressuur oefeningen om de blokkades te doorbreken.

HEALING INNERLIJK KIND

Live healing van jouw beschadigde innerlijk kind stukken.

HEALING INTUÏTIE

Live healing van jouw intuïtie, zodat jij weer op je intuïtie kan gaan vertrouwen.

HEEL VEEL AFFIRMATIES

Om ze te planten in je mindset.

VELE VISUALISATIES

Van het begin van de routetot het eind, zullen we steeds jouw wensen, dromen, doelen en jouw missie visualiseren.

HEALINGS, READINGS, POWERMOMENTEN

Tijdens de route merken we samen wat je nodig hebt. Je kunt er op rekenen dat ik die zaken met je ga inzetten. Alles om jouw transformatie te laten slagen.

En natuurlijk nemen we samen alle online trainingen door en ontvang je meerdere readings van kaartleggingen.

Laura
Frauenfelder

Holistisch Therapeut
& Coach

Waarom ik jouw coach ben

Klaar voor jouw transformatie?

Gratis coachcall met mij

Voordat ik met je aan de slag ga, wil ik je eerst wat beter leren kennen. Zo kan ik goed inschatten of ik jouw coach ben. Een gratis coachcall duurt ongeveer 30 minuten, we bespreken samen waar je tegenaan loopt en waar je naartoe wil. Ook geef ik je in deze call nieuwe inzichten en tips.Mijn tijd is beperkt, daarom werk ik alleen met mensen die nu écht in actie willen komen, die een grote verandering in hun leven of zichzelf willen en niet schrikken van liefdevolle feedback.


Om erachter te komen of ik jou kan coachen, wil ik je vragen een vragenlijst in te vullen. Klik op de button hieronder om de vragenlijst te starten. Als ik denk dat we een match zijn, plan ik een gratis coachcall met je, als blijkt dat we in het echt ook klikken doe ik je een aanbod om 1-op-1 met mij te werken.


Ik neem alleen compleet ingevulde vragenlijsten in behandeling.

Ik laat je snel weten of we een gratis coachcall inplannen.

Heb je vragen? Stel ze gerust via laura@leveninmijnkracht.nl