Ik ben Laura Frauenfelder en ik ben holistisch therapeut. Holistisch houdt in dat ik naar het geheel van iemand kijk, dus niet alleen fysieke klachten, ik kijk ook naar de onderliggende emoties en gevoelens, de energie en de gedachten.

Als holistisch therapeut heb ik al vele vrouwen geholpen om weer in hun KRACHT te komen en vanuit hun KRACHT te gaan leven. Ik weet wat er nodig is om de verandering in jou op gang te brengen, ik weet waar de focus op moet liggen en welke methodieken het beste aanslaan.

Ik wil je begeleiden om in je KRACHT te gaan leven. Het is mijn missie! Zodat vrouwen hun dromen en doelen in dit leven waar kunnen gaan maken.

Leven in je KRACHT zorgt ervoor dat jij je potentieel bereikt, je denkt in onbegrensde mogelijkheden, een leven met voldoening en vanuit liefde, liefde voor gezin, je omgeving en jezelf.

Ik had een grote prestatiedrang en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor ik dag in dag uit alle ballen omhoog probeerde te houden. Zowel in mijn drukke commerciële baan als in mijn alleenstaande moederschap. Ik leefde vanuit schuldgevoel, pleasegedrag all over en ik brak.

Ik viel uit elkaar, mijn lichaam en geest stopten, ik kon niks meer. Dat moment is het grootste cadeau geweest dat ik ooit heb mogen ontvangen. Ik kreeg de mogelijkheid om weer bij mezelf te komen. In mijn KRACHT.

Nee, dit was niet makkelijk, het was en is uitdagend en zo verrijkend. Ik doe nu wat ik het liefste wil, ik ontvang voldoening, zowel zakelijk als privé en maak mijn keuzes vanuit liefde. Ik voel me niet langer alleen, ik voel me KRACHTIG, ik mag er zijn, gewoon zoals ik ben. En dit gevoel gun ik jou ook!

Daarom begeleid ik je graag tijdens je reis naar de echte jij, naar jouw leven vanuit jouw KRACHT.

Ik wil dat vrouwen loskomen van hun onzekerheid en zich bewust worden van hun potentieel, zodat zij vol vertrouwen gaan leven.

Zodat zij weer anderen inspireren om te gaan leven vanuit hun KRACHT.

Als je in je KRACHT leeft ben je je bewust over wie je bent, je accepteert jezelf volledig, je plus- en je minpunten, je vertrouwt op je intuïtie en je laat je niet langer beperken door de meningen van anderen. Je kiest voor je eigen geluk en vormt je eigen leven, een leven waarvan jij weet dat jouw mogelijkheden onbegrensd zijn en jij alles kan bereiken!

Loves

Ik dacht altijd dat een leven vanuit vrijheid niet voor mij was weggelegd. Niets is minder waar. Vanaf de dag dat ik voor mezelf begon te kiezen gebeurde er wonder na wonder. Dat is het gevolg van je leven leven vanuit je KRACHT.

Wil jij ook beginnen aan het hervinden van jouw KRACHT? 

Veel liefs,

Laura Frauenfelder, KRACHTversterker